پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آذر ۱۳۸۵، ۱۱:۳۸

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با مهر خبر داد :

تعلل وزارت علوم در رسیدگی به تخلفات دانشگاه علمی کاربردی / تاسیس واحدهای بدون مجوز علمی کاربردی در تهران

تعلل وزارت علوم در رسیدگی به تخلفات دانشگاه علمی کاربردی / تاسیس واحدهای بدون مجوز علمی کاربردی در تهران

وزارت علوم در رسیدگی و ساماندهی تخلفات دانشگاه علمی کاربردی از جمله تاسیس مراکز غیر مجاز علمی کاربردی تعلل می کند و بر خلاف تعهد خود اطلاعات لازم را تا این لحظه در اختیار مجلس قرار نداده است.

دکتر "علی عباسپور تهرانی فرد" در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در جلسه ای مقرر شده بود، وزارت علوم با همکاری معاونت آموزشی و دانشگاه علمی کاربردی گزارشی از تخلفات دانشگاه علمی کاربردی را به مجلس ارائه کنند اما تا این لحظه این اتفاق نیفتاده است.

وی اظهار داشت: همچنین معاونت آموزشی وزارت علوم متعهد شد، مدارک و اطلاعات لازم در زمینه موسسات بدون مجوز علمی کاربردی به ویژه در سطح تهران و سایر تخلفات این دانشگاه را به کمیسیون آموزش ارائه دهد که این موضوع نیز تاکنون عملی نشده است و معاونت آموزشی چندین بار در این زمینه تعلل کرده است.

رئیس کمیسیون آموزش افزود: وزیر علوم نیز در مجلس شورای اسلامی از اقدامات معاونت آموزشی وزارت علوم در زمینه ساماندهی مراکز علمی کاربردی اظهار بی اطلاعی کرده و بر رسیدگی هر چه سریعتر به وضعیت این دانشگاه تاکید کرده است. 

وی با بیان اینکه طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی نباید مرکز آموزش عالی در تهران ایجاد شوند، گفت: در اواسط دهه 1370 بسیاری از مراکز آموزش عالی در تهران تأسیس شدند که با نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی این مراکز منحل و دانشجویان آنها به دانشگاه آزاد یا دیگر مراکز آموزش عالی مجاز منتقل شدند.

عباسپور اضافه کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در سال های اخیر اقدام به تأسیس واحدهایی در تهران کرده است که این اقدام خلاف قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و باید این شورا تصمیم نهایی را در مورد انحلال یا ادامه فعالیت این موسسات اتخاذ کند.

کد خبر 418922

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha